tisdag 30 augusti 2011

Idag öser regnet ner. Då är det bra med ett litet motionsrum här hemma. En cykel, ett löpband och två fläktar är vad som får plats, men det räcker. Med musik i öronen så blev det 7km pw, skönt!
Igår kväll efter gymmet va jag tokhungrig! Hade kunnat äta hur mkt som helst ( och gjorde väl typ det me...).
Men nu är det två stekta ägg till frukost som gäller. Ikväll väntar restaurangbesök och grillbuffé med jobbet!
- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

 1. Hej
  hittade din blogg idag och har en fundering kring hur du lyckas leva utan insulin. Har själv diabetes men bara haft det ett par månader
  Har du någon insulinproduktion kvar? För att de säger till mig är att man inte klarar sig utan insulin så hur har din kontakt med sjukvården varit i och med att du slutat ta insulin?

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag äter efter LCHF nu och får då inte i mej några stora mängder kolhydrater, utan använder fett som energikälla. Motionerar också mkt vilket jag tror har stor betydelse för att hålla bs på en bra nivå.
  Jag var hos doktorn senast i våras då jag hade ätit LCHF i en månad lite drygt utan insulin och hade ett HbA1c på runt 5. Sen åt jag som vanligt och tog insulin tills för ca.40dagar sedan då jag bestämde mej igen. Så tänkte be om ett ngt HbA1c om ca en månad, spännande! Sjukvården har väl inte så mkt att säga när dom ser att jag mår bra och alla värden ser jätte bra ut (HbA1c, blodfetter, kolestrol, vikt mm.).
  LCHF är absolut värt ett försök!

  SvaraRadera